Urządzenia i Akcesoria
和風涼拌洋蔥冷豆腐
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切半180 克
-
醬油20 克
-
味醂15 克
-
米醋 (或果醋)10 克
-
熟白芝麻1 茶匙
-
嫩豆腐1
-
柴魚片1 大匙
-
青蔥 (opcjonalnie) 切絲
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
584.1 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
733.9 kJ /
175.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan