Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 洋蔥 切半
- 20 克 醬油
- 15 克 味醂
- 10 克 米醋 ,(或果醋)
- 1 茶匙 熟白芝麻
- 1 嫩豆腐
- 1 大匙 柴魚片
- 青蔥 ,切絲 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 733.9 kJ / 175.4 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 584.1 mg