Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 1 lata de leche condensada dulce, (aprox. 370 g)
- 3 limones, ralladura y jugo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1255 kJ / 299 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de verduras
40min
Sabayón
15min
Pudin de pescado
2h 15 min.
Budín de chocolate
35min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1h 15min
Mousse de chocolate
1h
Tarta de chocolate blanco
12 godz. 15 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Mousse de chocolate
30min
Mousse de chocolate
3h 20min
Cheesecake de frutos rojos
2h 30min
Natilla
2h 30min