Tomatenbrot

Tomatenbrot

4.4 243 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
25 Scheiben

Składniki

  • Tomaten ohne Stielansätze
    400 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
    500 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Zucker
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 2 g
Kalorie 359 kJ / 86 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...