
Urządzenia i Akcesoria
Pastel de tres leches con rompope
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porciones
Składniki
Bizcocho
-
6 huevos
-
150 g de azúcar
-
100 g de mantequilla sin sal derretida
-
150 g de harina
-
1 cucharadita de polvo para hornear
-
1 cucharada de vainilla
Para hidratar
-
300 g de leche evaporada
-
300 g de leche condensada
-
150 g de rompope
Betún
-
40 g de azúcar
-
250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
1 cucharada de vainilla
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
478 kcal /
2007 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk