Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 羊栖菜, 洗淨、浸泡30分鐘瀝乾
- ½ 茶匙 香油
- 250 克 新鮮毛豆仁
- 50 克 紅蘿蔔, 切絲
- 45 克 味醂
- 45 克 醬油
- 25 克 糖
- 1 ½ 大匙 柴魚片
- 白芝麻, 少許,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 2962 kJ / 707 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 115.5 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 36.1 g