Dip med porre og røget laks

Dip med porre og røget laks

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
588 g

Składniki

  • purløg, frisk
    5 kviste
  • porre i mindre stykker
    1
  • fed hvidløg
    1
  • smør, saltet
    30 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • hvidvin, tør
    30 g
  • citron saft
    1
  • flødeost
    250 g
  • varmrøget laks
    150 - 185 g
  • salt
  • sort peber, stødt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 588 g

Sód 2253.7 mg
Białko 48.7 g
Kalorie 6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Tłuszcz 137.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 68.3 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie