Urządzenia i Akcesoria
Svampepaté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
brød, daggammelt30 g
-
løg20 g
-
havsalt½ - 1 tsk
-
smør blødt120 g
-
svampe, friske (f.eks. champignon eller portobello), i kvarte250 g
-
flødeost100 g
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
persille, frisk3 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
436 mg
Białko
4 g
Kalorie
1266 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet broccolisauce
35 min
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen
Yoghurt dressing
Brak ocen
Karrydressing med appelsin
Brak ocen
Sennepsdressing med balsamico
Brak ocen