Fermenteret rødbede dip

Fermenteret rødbede dip

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g

Składniki

Iblødsætning
  • cashewnødder, rå (se tips)
    200 g
  • salt
    1 tsk
  • filtreret vand
Rødbede dip
  • rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)
    500 g
  • salt
  • ekstra jomfruolivenolie
    2 spsk
  • sort peber, stødt
  • fed hvidløg
    1
  • probiotika kapsel
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 660 g

Sód 1741 mg
Białko 45 g
Kalorie 6547 kJ / 1565 kcal
Tłuszcz 116 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 110 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie