Urządzenia i Akcesoria
Mandelpavlova med bær og chambord
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portioner
Składniki
Pavlova
-
sukker340 gram
-
æggehvide stuetemperatur8
-
cream of tartar⅛ tsk
-
hvid eddike1 tsk
-
Mandelekstrakt½ tsk
-
majsmel2 spsk
-
mandler, flager30 gram
Sauce
-
vaniljestang Korn1
-
sukker30 gram
-
hindbærlikør200 gram
-
friske bær, blandede340 gram
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mors dag
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Bærskum
10 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min