
Urządzenia i Akcesoria
Mandelpavlova med bær og chambord
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portioner
Składniki
Pavlova
-
sukker340 gram
-
æggehvide stuetemperatur8
-
cream of tartar⅛ tsk
-
hvid eddike1 tsk
-
Mandelekstrakt½ tsk
-
majsmel2 spsk
-
mandler, flager30 gram
Sauce
-
vaniljestang Korn1
-
sukker30 gram
-
hindbærlikør200 gram
-
friske bær, blandede340 gram
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
220 kcal /
920 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mors dag
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
15 min
5 godz. 20 min
12 godz.
25 min
5 min
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen