Urządzenia i Akcesoria
Pasta de avelã com chocolate branco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
470 g
Składniki
-
açúcar demerara30 g
-
avelãs sem pele e levemente torradas150 g
-
chocolate branco em pedaços300 g
-
manteiga sem sal20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
59.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2507.2 kJ /
599.2 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolamur
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pão de queijo - Brasil
55 min
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9 godz.
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 godz. 45 min
Café com baunilha e caju
Brak ocen
Espuma de manga
10 min
Massa aerada (podre)
20 min
Frozen de maracujá
10 min
Espuma de frutas vermelhas
10 min
Torta de limão com merengue
2 godz. 30 min
Sorvete de fruta
5 min
Glacê
5 min
Geleia de alho e malagueta
5 godz.