Urządzenia i Akcesoria
Clericot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 copos
Składniki
-
cubos de gelo10
-
romã3 c. sopa
-
maçã vermelha, cortada em rodelas finas1
-
morangos12
-
abacaxi150 g
-
licor de laranja50 g
-
espumante brut, gelado (750ml)1
-
hortelã1 ramo de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 copo
Sód
9.2 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
715.7 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ceviche de salmão - Peru
Brak ocen
Bolo de chocolate no vapor
Brak ocen
Sorvete de mel
Brak ocen
Peito de peru com molho de romã
6 godz.
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Risoto básico
30 min
Manteiga aerada
5 min
Palha italiana
45 min
Risoto de presunto Parma com figo
30 min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Sorvete de baunilha
12 godz.
Cookies com gotas de chocolate
50 min