Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit middelhavsbrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portioner
Składniki
Dej
-
vand, lun400 g
-
sukker½ tsk
-
gær40 g
-
glutenfrit mel500 g
-
psyllium husk2 tsk
-
olivenolie15 g
-
salt½ tsk
-
olivenolie3 spsk
-
grønne oliven, uden sten100 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
soltørrede tomater i olie100 g
-
rosmarin, frisk kun nåle2 spsk
-
mozzarella skåret i små tern100 g
-
salt2 knivspidser
-
peber, stødt2 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portioner
Sód
4661 mg
Białko
102 g
Kalorie
12978 kJ /
3102 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
87 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
452 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Fødselsdagsboller
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen
Juletræsbrød
Brak ocen