西西里教父燉菜
TM31 TM5 TM6

西西里教父燉菜

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 120 克 洋蔥, 切塊
  • 40 克 特級初榨橄欖油
  • 300 克 茄子, 切塊(約2公分)
  • 200 克 櫛瓜, 切片(約2公分)
  • 100 克 紅甜椒, 切塊(約2公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 辣椒粉
  • 70 克 蕃茄糊 ,罐裝
  • 300 克 蕃茄, 去皮,切塊(約2公分)
  • 1 ½ 茶匙 糖
  • 20 克 白葡萄酒醋
  • 1 茶匙 松子
  • 5 克 新鮮羅勒, 切碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
500 kJ / 119 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy