Urządzenia i Akcesoria
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 人份
Składniki
-
胡桃40 克
-
紅蘿蔔 去皮,切長條,寬度最寬2公分250 克
-
油 任何淡色淡味油,如葵花油、芥花油125 克
-
蛋2 顆
-
糖100 克
-
中筋麵粉 過篩130 克
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
全香子粉¼ 茶匙
-
奶油乳酪 室溫軟化125 克
-
無鹽奶油 室溫軟化,多備一些塗抹用60 克
-
冰糖粉30 克
-
天然香草精¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
291.4 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2365.3 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
咖啡廳在你家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan