Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat în bucăți (3 cm)
Aluat
- 30 g roșii deshidratate
- 2 fire rozmarin, proaspăt, frunzele rupte
- 130 g apă
- 100 g lapte
- 1 linguriță zahăr
- 25 g drojdie proaspătă, fărâmițată
- 500 g făină
- 40 g ulei de măsline
- 1 ½ linguriță sare
Ouă
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), din frigider
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
Asamblare
- 1 lingură ulei de măsline, pentru uns
- 2 linguri pesmet, pentru presărat
- 50 g pesto roșu
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 235 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batoane de cereale cu amestec de nuci
2h 30 min
Sos caramel cu sirop de arțar
30 min
Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli
Brak ocen
Gratin de crevete cu piper roșu
30 min
Cottontail Collins cu morcov și măr
10 min
Latte cu hibiscus și apă de trandafiri
Brak ocen
Chifle dulci
Brak ocen
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Brak ocen
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2h 10min
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1h
Prăjiturele cu ciocolată, gătite la aburi
Brak ocen
Pui cu orez și sos coreean barbecue
45min