Urządzenia i Akcesoria
Bombons de chocolate de Viena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
30 unidades
Składniki
-
chocolate praliné70 - 80 g
-
amêndoa c/ pele30 g
-
maçapão em peças200 g
-
açúcar100 g
-
açúcar baunilhado2 c. chá de
-
20 g sumo de laranjacointreau20 g
-
chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
5.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
545 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet com gelado
9 godz.
Cannolis em canelones de maracujá
Brak ocen
Cheesecake de chocolate a vapor
1 godz.
Torta de café
2 godz. 30 min
Macarons de coco com ganache de coco
2 godz. 30 min
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Pão de Bacalhau
40 min
Brigadeiros de framboesa
2 godz. 30 min
Granizado tropical
5 min
Charlotte de chocolate com morangos e frutos vermelhos
4 godz. 45 min
Bolo algarvio
1 godz.
Cheesecake Brulée
10 godz.