Urządzenia i Akcesoria
Tikka-pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
80 portioner
Składniki
-
korianderfrø40 g
-
spidskommenfrø40 g
-
rød chili, tørret10 g
-
korianderblade, friske blade og stilke50 g
-
fed hvidløg100 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)100 g
-
olivenolie220 g
-
vand100 g
-
citronsaft100 g
-
havsalt30 g
-
løg stykker, tørret50 g
-
tomatpure140 g
-
gurkemeje, stødt1 teske med top
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
149 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Indien
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hummus dip
No ratings
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
No ratings
Artiskokdip med tofu
No ratings
Pestohummus med soltørrede tomater
No ratings
Den ultimative barbecue sauce
No ratings
Mojo Sauce til skaldyr
No ratings
Stærk ostedip
No ratings
Vinaigrette med lime og coriander
No ratings
Apple cider dressing
No ratings
Caramelliseret balsamico reduktion
No ratings
Yoghurt dressing
No ratings