Urządzenia i Akcesoria
巧克力生乳捲(無麩質)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 片
Składniki
無麩質巧克力海綿蛋糕
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉70 克
-
油30 克
-
鮮奶油50 克
-
香草精 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
蓬萊米粉40 克
-
可可粉10 克
內餡和組裝
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉20 克
-
柿子 去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾2 - 3 顆
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
85.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
662.7 kJ /
158.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan