![Meat Stock Paste Meat Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/9F3EB8BD-D3E3-4D28-9966-B1D5B14B13B0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Białko
- 76.7 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 19.6 g
- Sód
- 58531.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooked Corn
40 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Brak ocen
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Sushi donuts
50 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
White chocolate chip cookies
1 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 Min
Banana Nice cream
5 Min