Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Hot Dog Buns
2 godz.
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Orange Julius
5 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Gulab jamuns
2 godz. 50 min