Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Indonesian green spice paste
40 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Chicken and Pork Adobo
40 min