Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar Pie
45 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
Chicken Macaroni Soup
30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Peeled Garlic
5 min
Boiled Egg Mode
20 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Quick béchamel sauce
15 min