Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Spiced hot cider
20 min
Tinolang manok
Brak ocen
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Three Egg French Omelet
30 min
Indonesian green spice paste
40 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Kimchi risotto
25 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Ginger butter
10 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min