Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt
  • 120 g red wine
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 clove

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
3202.8 kJ / 765.5 kcal
Białko
76.7 g
Węglowodany
57.2 g
Tłuszcz
17.5 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
19.6 g
Sód
58531.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy