Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Fresh Orange Juice
5 min
Pad Thai
45 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Pears in orange syrup
45 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min