Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Calamansi Juice
5min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Plain Yogurt
14h
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Vegetable Salt
5min
Red-bown coloured eggs
Pas d’évaluation
Tri-Colour Ginger Rice
45min
Mango sorbet
2min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Onsen Eggs
50min