Fish Stock

Fish Stock

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g

Składniki

  • water
    1500 g
  • fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
    300 - 500 g
  • salt or to taste
    1 tsp
  • dried bay leaves
    2
  • whole black peppercorns
    6
  • Spanish onions cut into pieces
    300 - 350 g
  • carrots peeled
    200 g
  • fennel bulb cut in 4
    1

Wartości odżywcze na 1315 g

Kalorie 942.3 kcal / 3942.5 kJ
Białko 133.5 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 32.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 3636.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...