![Fish Stock Fish Stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3D113EA-20EE-408F-848F-2F34361EC09C/Derivates/97152167-9b60-4f18-a6fe-4431f7b53ae5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Białko
- 133.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 3636.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Potato Pancakes
45min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Jamaican carrot juice
15 Min
Lemonade
5 Min
Tomato Soup Paste
35min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Summer seafood soup
45min
Steamed Lemon Cake
2h 20 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min