Urządzenia i Akcesoria
無麩質南瓜堅果派
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 人份
Składniki
-
生杏仁果50 克
-
糖110 克
-
無麩質麵粉200 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
-
黃檸檬 只取皮屑1
-
蛋1 顆
-
鮮奶油 (脂肪含量約48%)170 克
-
無鹽奶油 冷藏,切丁(約1 公分)125 克
-
水400 克
-
南瓜 切塊 (約0.5 - 1 公分)400 克
-
蛋1
-
玉米粉1 大匙
-
二砂糖100 克
-
天然香草精1 茶匙
-
乾薑粉½ 茶匙
-
丁香粉2 小撮
-
豆蔻粉2 小撮
-
白巧克力 (opcjonalnie) 融化30 克
-
綜合整粒堅果 (opcjonalnie) 焦糖化30 克
-
鮮奶油 (opcjonalnie) 打發30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 16 人份
Sód
2208.1 mg
Białko
59.6 g
Kalorie
16649.2 kJ /
3979.3 kcal
Tłuszcz
242 g
Błonnik
34 g
Tłuszcz nasycony
123.6 g
Węglowodany
434.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無麩質料理生活
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
蜂蜜小蛋糕
45 min
小西點
40 min
奶油小酥餅
1 godz. 10 min
鳳梨反轉蛋糕
1 godz. 5 min
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Brak ocen
熔岩巧克力蛋糕
8 godz. 25 min
蘋果起司蛋糕
4 godz. 15 min
巧克力帽子布丁
1 godz. 15 min
瑪德蓮
35 min
日式地瓜蛋糕
2 godz. 30 min
貝克街巧克力布朗尼
Brak ocen
柳橙杯子蛋糕和檸檬糖霜
Brak ocen