Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
Parmesan cheese30 g
-
Gruyère cheese60 g
-
Italian seasoning½ tsp
-
shrimp, raw, peeled, deveined large9
-
paprika to season, to taste
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
Sauce
-
onions cut into pieces170 g
-
plum tomatoes, type Roma cut into wedges170 g
-
red bell peppers cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil15 g
-
salt½ tsp
-
paprika½ tsp
Polenta
-
water divided825 g
-
whole milk divided255 g
-
polenta meal (any type)100 g
-
salt½ tsp
-
non-stick spray oil
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
arugula to serve255 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.5 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
673.6 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Steam it Up in a Cup
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Acai Nice Cream
10 min
Poi
45 min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8 godz. 50 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Creamy Mac & Cheese
30 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Gratin dauphinois
50 min