Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g de agua
- 720 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 356.1 mg
Alternatywne przepisy
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan blanco
3 godz. 10 min
Pan de Viena con chorizo
45min
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa de pan básica
1 Std.
Pan de caja
2 Std. 15 Min
Brioche rápido
1h 50 phút
Pan de Viena con frutos secos
45min
Panecillos artesanos
1h 30 phút
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min