Urządzenia i Akcesoria
德國酥餅
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 塊
Składniki
-
太白粉 (馬鈴薯澱粉)125 克
-
低筋麵粉80 克
-
冰糖粉40 克
-
奶油 切丁(2 公分,室溫軟化)125 克
-
食用色素 ,粉紅、棕和黑3 - 6 滴
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
0.9 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
253.5 kJ /
60.6 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fun暑假囉!
16 Przepisów
Tajwan
Tajwan