Urządzenia i Akcesoria
Revet gulerodssalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner
Składniki
-
gulerødder hele, trimmet og skrællet (ca. 1-3 gulerødder)600 g
-
skalotteløg skåret i halve25 g
-
bredbladet persille, frisk skåret i tredjedele, blade og stilke5 g
-
vindruekerneolie40 g
-
hvidvinseddike25 g
-
citronsaft20 g
-
sennep10 g
-
havsalt3 knivspidser
-
sort peber, stødt3 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
2 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blinis
No ratings
Rødbedesalat
10 min
Grøntsagsfrittata
No ratings
Små broccolitærter med bacon
No ratings
Kødboller med romescosauce
No ratings
Lun linsesalat med bær og spinat
No ratings
Salat med sobanudler og tofu
No ratings
Avocadosorbet
No ratings
Basilikumsorbet
No ratings
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
No ratings
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
No ratings
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
No ratings