Urządzenia i Akcesoria
Champagne crème cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
12 sneetjes
Składniki
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
6.3 g
Kalorie
1196 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 godz.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Dadel- en Haverdrank
20 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.