Urządzenia i Akcesoria
Champagne crème cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
12 sneetjes
Składniki
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
6.3 g
Kalorie
1196 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 min
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Mango mojito
15 min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 min