冷湯浸秋葵茄子

冷湯浸秋葵茄子

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份

Składniki

  • 茄子
    1 支
  • 新鮮秋葵
    12 支
  • 1 茶匙
  • 350 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
    1 小塊 昆布, ,約2公分
  • 冰水
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 柴魚片 多備一些
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 158.3 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 241.8 kJ / 57.8 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...