Urządzenia i Akcesoria
冷拌豆腐長豆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
板豆腐200 克
-
水1000 克
-
鹽1 茶匙
-
長豇豆 切段220 克
-
豆腐乳20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
744.2 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
435.8 kJ /
104.2 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan