Urządzenia i Akcesoria
Couscoussalat med karry, gulerødder og kikærter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portioner
Składniki
-
couscous225 gram
-
vand eller pr. couscous-pakkevejledning450 gram
-
rødløg i stykker30 gram
-
ingefær i stykker15 gram
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til dryp1 spsk
-
gulerødder i stykker110 gram
-
rosiner15 gram
-
hvide kikærter, dåse skyllet og drænet400 gram
-
karry1 spsk
-
salt efter smag1 tsk
-
cashewnødder, rå hakket15 gram
-
citron kun juice1
-
koriander, frisk hakket, til pynt1 - 2 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
576 mg
Białko
10 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indendørs picnic
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen