Urządzenia i Akcesoria
Appelsinkylling med couscous og pinjekerner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
Sauce
-
fed hvidløg1
-
mayonnaise100 g
-
strimmel appelsinskal fint revet eller mere efter smag1 tsk
-
paprika½ tsk
-
appelsinjuice efter smag4 - 6 spsk
Couscous-salat
-
vand1000 g
-
1 tsk grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
couscous kæmpe250 g
-
rosiner (opcjonalnie)50 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden hud, skåret i 3-4 cm stykker (ca. 450 g)3 - 4
-
spinatblade, friske75 g
-
appelsin skrællet, skåret i segmenter, hvid marv fjernet1
-
pinjekerner ristet30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Appelsiner
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen