Urządzenia i Akcesoria
Dampet chokolade- og pærebudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
-
smør blød, plus ekstra til smøring60 g
-
pærer (ca. 2) skrællet, udhugget, skåret i tern (1 cm)160 g
-
citronsaft1 tsk
-
lys rørsukker60 g
-
æg, stort1
-
sirup50 g
-
bagepulver½ tsk
-
selvhævende mel100 g
-
kakaopulver25 g
-
vand til dampning1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pærer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Karameller
2 godz.
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Sprøde boller med creme
Brak ocen
Chokoladeis
12 godz.
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen