Pavlova med blandede bær

Pavlova med blandede bær

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portioner

Składniki

Hindbærcoulis
  • hindbær frisk eller frosne
    200 g
  • sukker, hvid
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Pavlova
  • sukker
    330 g
  • æggehvide (ca. 8 æggehvider), stuetemperatur
    250 g
  • cream of tartar vinstensyre
    1 knivspids
  • hvid eddike
    1 tsk
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • majsmel
    40 g
Hindbærflødeskum
  • fløde, 35 %
    600 g
  • hindbær frisk eller frosne, optøede og godt drænede
    20 g
  • friske bær, blandede til pynt
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie