Kalvekød og blandet Grøntsagspuré

Kalvekød og blandet Grøntsagspuré

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portion

Składniki

  • kartoffel skrællet, skåret i stykker
    300 g
  • gulerod vasket, skåret i stykker
    300 g
  • kalvekød knoglefri, sikre at alle knogler er fjernet før brug
    180 g
  • vand
    500 g
  • smør
    ¼ tsk
  • grønne ærter, friske vasket
    300 g
    300 g ærter, frost, vasket
  • æblejuice
    200 g
  • olivenolie
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 898 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie