Urządzenia i Akcesoria
Cremă de portocale de Sevilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
530 g
Składniki
-
zahăr180 g
-
portocală doar coji subțiri1
-
ouă mari (63-73 g)3
-
unt nesărat tăiat cuburi125 g
-
zeamă de portocală (de la aprox. 3-4 portocale)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 530 g
Białko
22 g
Kalorie
8322 kJ /
1989 kcal
Tłuszcz
121.3 g
Węglowodany
202.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Posset cu portocală și ciocolată
5 godz. 40 min
Pere gătite lent, în sirop de vin
Brak ocen
Sărmăluțe altfel
Brak ocen
Ghiveci
40 min
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Mocktail PaNOma
Brak ocen
Alac decorticat, fiert
35 min
Cocktail cu cocos
Brak ocen
Pere cu vin, sos de vanilie și crumble de migdale
Brak ocen
Bile proteice cu ciocolată și unt de arahide
45 min
Smoothie cu prune și mure
5 min
Sos napolitan
1 godz.