Urządzenia i Akcesoria
Bløde amerikanske boller
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 portioner
Składniki
-
sødmælk225 g
-
smør i tern (ca. 1 cm)60 g
-
sukker70 g
-
tørgær1 tsk
-
hvedemel425 g
-
æg, store2
-
havsalt½ tsk
-
hvedemel til drys
-
smør for at smøre
-
æg, stort (opcjonalnie)1
-
vand, efter smagmælk (opcjonalnie) efter smag
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
437 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassisk USA
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brioche burgerboller
2 godz. 10 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen
Glutenfrit toastbrød
Brak ocen
Glutenfrit briochebrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen