Urządzenia i Akcesoria
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 stykker
Składniki
Bao boller
-
sukker1 tsk
-
tørgær1 tsk
-
mælk160 g
-
220 g hvedemel, kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)hvedemel kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)220 g
-
bagepulver½ tsk
Syltede løg
-
rødløg skåret i skiver50 g
-
50 g hvidvinseddikeriseddike50 g
-
salt1 ½ tsk
-
sukker1 ½ tsk
Svampe i barbecuesauce
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)20 g
-
fed hvidløg3
-
vegetabilsk olie plus ekstra til børstning20 g
-
forårsløg skåret i skiver, plus ekstra til pynt45 g
-
kejserhat skåret i stykker (ca. 2 cm x 7 cm)450 g
-
barbecuesauce70 g
-
soyasauce50 g
-
vand630 g
-
korianderblad, friskt til pynt
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til pynt
-
sesamfrø til drysning
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
917 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Burgerboller
2 godz. 20 min
Femkornsbrød
1 godz. 50 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Pitabrød
2 godz.
Ciabatta
Brak ocen
Brød med mælk
2 godz. 20 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen