Urządzenia i Akcesoria
Tunesische Chorba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
471 mg
Białko
31 g
Kalorie
2705 kJ /
638.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
104.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 godz. 30 min
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Harira
7 godz.
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Batbout met kaas
30 min
Avocadosap met dadels
5 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min