Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Spiced hot cider
20 min
Blackened Fish Burger
Brak ocen
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Spooktacular Snow Cones
10 min