Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
Brak ocen
Ramen Noodle Soup
40 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Medicine Ball Tea
20 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min