西洋梨蛋糕佐糖漬檸檬 (TM6)

西洋梨蛋糕佐糖漬檸檬 (TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 片

Składniki

前置準備
  • 西洋梨 去皮,對切,去核,撒上檸檬汁
    600 克
  • 黃檸檬 直徑小於6公分,或對半縱切
    200 - 250 克
糖漬檸檬和糖漿
  • 300 克
  • 1030 克
  • 1 大匙
Pears cake
  • 3 顆
  • 2 小撮
  • 50 克
  • 萊姆皮
    1 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽
    60 克
  • 麵粉
    120 克
  • 泡打粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 115.8 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 1485.7 kJ / 355.1 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie