Urządzenia i Akcesoria
西洋梨蛋糕佐糖漬檸檬 (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 片
Składniki
前置準備
-
西洋梨 去皮,對切,去核,撒上檸檬汁600 克
-
黃檸檬 直徑小於6公分,或對半縱切200 - 250 克
糖漬檸檬和糖漿
-
糖300 克
-
水1030 克
-
醋1 大匙
Pears cake
-
蛋3 顆
-
鹽2 小撮
-
糖50 克
-
萊姆皮1 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽60 克
-
麵粉120 克
-
泡打粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
115.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1485.7 kJ /
355.1 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
蜂蜜小蛋糕
45 min
小西點
40 min
奶油小酥餅
1 godz. 10 min
鳳梨反轉蛋糕
1 godz. 5 min
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Brak ocen
熔岩巧克力蛋糕
8 godz. 25 min
蘋果起司蛋糕
4 godz. 15 min
巧克力帽子布丁
1 godz. 15 min
瑪德蓮
35 min
日式地瓜蛋糕
2 godz. 30 min
貝克街巧克力布朗尼
Brak ocen
柳橙杯子蛋糕和檸檬糖霜
Brak ocen