Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Basil Peach Sorbet
10 min
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35 min
Melon Seed Horchata
10 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Sweet monkey bread
3 godz.
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Broccoli Salad
5 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.