Urządzenia i Akcesoria
圣诞翻转蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 片
Składniki
配料
-
无盐牛油 ,切丁,额外准备涂抹用60 克
-
黄糖60 克
-
综合果干100 克
-
金葡萄干50 克
-
糖渍樱桃 切半8 - 12 粒
蛋糕
-
无盐牛油 ,切丁300 克
-
红糖340 克
-
自发面粉300 克
-
蛋6 个
-
发粉2 茶匙
-
香草精2 茶匙
-
柠檬皮屑2 茶匙
-
水70 克
-
黑朗姆酒 (opcjonalnie)6 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
371 mg
Białko
8 g
Kalorie
1892 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
欢聚圣诞节
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy