Urządzenia i Akcesoria
螺旋苹果蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 人份
Składniki
蛋糕底和蛋奶糊
-
糖200 克
-
牛油200 克
-
面粉370 克
-
蛋1 个
-
盐1 小撮
-
香草精2 ½ 茶匙
-
鲜奶油130 克
-
鲜奶380 克
-
玉米粉 (淀粉)50 克
-
蛋黄4 个
螺旋苹果馅
-
柠檬汁60 克
-
水1000 克
-
苹果 去皮,去茎,去尾,切成适合进料管的块600 克
-
蛋2 个
-
鲜奶300 克
-
香草粉50 克
-
糖50 克
-
10 克 糖粉杏仁片20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
71.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy