Urządzenia i Akcesoria
橄欖油巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份
Składniki
-
黑糖115 克
-
可可粉42 克
-
鹽¼ 茶匙
-
小蘇打粉¾ 茶匙
-
橄欖油127 克
-
115 克 紅茶, ,無糖黑咖啡 (美式咖啡、無糖)115 克
-
蛋2 顆
-
香草精 (約7克)1 ½ 茶匙
-
全麥麵粉70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
216 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
958.2 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無奶甜品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan