Urządzenia i Akcesoria
無奶巧克力豆餅乾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
15 片
Składniki
-
黑糖170 克
-
小蘇打粉¾ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
肉桂粉⅛ 茶匙
-
橄欖油135 克
-
蛋1 顆
-
香草精1 ½ 茶匙
-
中筋麵粉190 克
-
高熔點巧克力豆 或巧克力碎150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
123.7 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
934.4 kJ /
223.3 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無奶甜品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan