Urządzenia i Akcesoria
Póréhagymás-sonkás lepény
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 adag
Składniki
Tészta
-
vaj, sózatlan plusz vajazásra100 g
-
kenyérliszt plusz lisztezésre200 g
-
friss ricotta jól lecsepegtetve (lásd javaslatok)100 g
-
sütőpor1 tk
-
só1 tk
-
kenyérliszt lisztezésre
Töltelék
-
Gouda darabokra vágva (3 cm)200 g
-
póréhagyma tisztítva és gyűrűkre vágva (kb. 5 mm)350 g
-
víz400 g
-
tejszín, 35 % zsírtartalommal150 g
-
tojás4
-
sonka darabokra vágva (2 cm), (lásd javalatok)100 g
-
feketebors, őrölt¼ tk
-
só½ tk
-
szerecsendió, őrölt1 csipet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Sód
1072.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oktoberfest
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Szezámos csirkefalatok
40 min
Mini pizzák
1 godz. 30 min
Pikáns tofu quiche
Brak ocen
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1 godz. 10 min
Sonkás-sajtos falatok
35 min
Burgonyás kuglóf
1 godz. 55 min
Burgonya alapú pizza
Brak ocen
Marhasültes-gombás pizza
Brak ocen
Gombás lepény
Brak ocen
Rozmaringos húsos piték
Brak ocen
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 godz. 35 min
Sonkás-sajtos quinoa muffinok
1 godz. 30 min