Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Teri Jamur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porsi
Składniki
-
telur2
-
garam1 ¼ sdt
-
bubuk lada putih⅛ sdt
-
air1100 g
-
beras120 g
-
udang100 g
-
siung bawang putih10 g
-
bawang bombai80 g
-
minyak wijen1 sdm
-
jamur shitake kering rendam sampai lunak, potong dadu30 g
-
wortel kupas dan potong dadu (sekitar 0,5 cm)40 g
-
daun bawang cincang10 g
-
lada hitam bubuk½ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
21 g
Kalorie
1795 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min