Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Sapi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 porsi
Składniki
-
daging sapi has dalam potong-potong100 g
-
kecap asin1 ¼ sdm
-
putih telur1
-
tepung tapioka1 sdt
-
air1100 g
-
beras dicuci dan dikeringkan120 g
-
bawang bombai potong dadu40 g
-
cabai merah besar5 g
-
minyak sayur10 g
-
paprika hijau potong-potong70 g
-
garam½ sdt
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
lada putih bubuk¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
17 g
Kalorie
1418 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min