Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Umplutura cu prune uscate
- 300 g prune uscate, fără sâmburi
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 150 g frișcă lichidă, 35% grăsime
Aluat
- ulei cu gust neutru, pentru uns
- 80 g unt nesărat
- 180 g lapte
- 2 lingurițe drojdie uscată
- 80 g zahăr
- 450 g făină, plus pentru presărat
- 2 ouă
- 2 prize sare
- zahăr pudră, pentru presărare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33.9 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 38.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chec cu lămâie
2 Std.
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Brak ocen
Tocăniță de iepure
1 Std.
Ouă umplute
55 Min
Ciocolată jamaicană cu spumă de lapte
10 Min
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 Std. 20 Min
Ruladă de pandișpan cu umplutură de nectarine și zmeură
5 Std.
Cozonac
5 Std.
Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar
3 Std. 25 Min
Brioșe cu unt de arahide și jeleu
45 min
Papanași
45 min
Piept de pui în sos pizzaiola
30 min