Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit sesam- og chiabrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 skiver
Składniki
-
smør til smøring
-
ris, hvide, basmati110 g
-
hirse80 g
-
quinoa40 g
-
kikærtemel (gram flour) (se tip)40 g
-
boghvedemel (se tip)90 g
-
arrowroot pulver70 g
-
kokosfibermel70 g
-
chiafrø plus ekstra til drys40 g
-
xanthan gum, fortykningsmiddel2 tsk
-
havsalt1 tsk
-
agavesirup eller kokossirup2 spsk
-
vand plus ekstra til pensling400 g
-
tørgær2 tsk
-
kokosolie eller olivenolie30 g
-
æblecidereddike1 tsk
-
æg2
-
sesamfrø til drys
-
havsalt, flager til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
393.5 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
906.3 kJ /
215.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrit bagværk
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Burgerboller
2 godz. 20 min
Brød med mælk
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Ciabatta
Brak ocen
Vegansk banankage
1 godz.
Femkornsbrød
1 godz. 50 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen