Urządzenia i Akcesoria
Gremolata af selleriblade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
selleriblade (ca. 100 g), vasket og tørret (se tip)1 bundt
-
fed hvidløg2
-
chili, tørret i flager¼ tsk
-
havsalt¼ tsk
-
citron kun skal heraf½
-
citronsaft, friskpresset2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at dække50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
507 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen
Yoghurt dressing
Brak ocen
Karrydressing med appelsin
Brak ocen